Авіакомпанії Austrian Airlines, SAS та Swiss скасували рейси в Україну

Авіаперевізники SAS, Austrian Airlines та Swiss відмінили рейси в Україну на тлі загрозу нападу Росії.

Про це пише avianews.com.

Літаки Austrian Airlines літають до України з Відня. Пресслужба компанії зазначає, що зупинить усі рейси до Києва та Одеси скасовують до кінця лютого. Втім, до Львова літаки все ж курсуватимуть як зазвичай.

У Swiss до 28 лютого зупиняє єдиний маршрут Київ-Цюрих. Крім того, авіакомпанія відмовилась використовувати повітряний простір Україна навіть для транзитних рейсів.

Як повідомляє Reuters, скандинавський авіаперевізник SAS теж не літатиме над Україною до 27 лютого. Також авіакомпанія скасує щотижневий рейс Осло-Київ, який планувався у вівторок, 22 лютого. Чи скасують наступний рейс 1 березня, наразі невідомо.

Раніше Мінінфраструктури повідомляло, що авіакомпанія МАУ розпочинає продавати квитки з Києва до Мюнхена та Женеви, замість компанії Lufthansa. Німецька компанія відмовилась літати в Київ попередньо з 21 по 28 лютого. Офіційну причину відміни рейсів не назвали, але зазначили «стежитимуть за ситуацією» в Україні.

А вже 19 лютого літак авіакомпанії Lufthansa не вилетів з Франкфурта до Львова Екіпаж відмовився летіти, бо остерігається початку війни в Україні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас уFacebook таTelegram, щоб нічого не пропустити.

Верховна Рада ратифікувала угоду про «відкрите небо» з ЄС. Що вона передбача




Comments

    No results found.