У мерії запевняють, що 73% бомбосховищ у Черкасах придатні до використання

На сьогодні 73 % бомбосховищ на території міста придатні для прийому громадян. Про це заявив секретар міськради Юрій Тренкін, пише 18000.

За його словами, ще 27% “мають недоліки, які повинні бути усунуті в найближчий час”.

Водночас Тренкін зазначив, що більшість бомбосховищ на території міста не належать до комунальної власності.

– Із 39 бомбосховищ (за даними сайту мерії їх 92, – ред.), які є в Черкасах, більшість належать ОСББ, друга частина – приватним торгівельним центрам і приватним структурам, а третя частина – нашим комунальним підприємствам. З жовтня є низка приписів, зауважень щодо усунення проблем. Дещо і ми згущаємо фарби, але для того, щоб привести ці об’єкти до ладу, і, в разі необхідності, бути в повній бойовій готовності, – зазначив секретар міськради.

Також він запевнив, що Черкаська міська рада “готова до будь-якої надзвичайної ситуації”.

– Усі необхідні методичні документи, план-схеми евакуації в наявності. Черкаська міська рада готова до будь-якої надзвичайної ситуації. Я не бачу жодних проблем, які не можна вирішити, – сказав Тренкін.

Водночас він запевнив, що вже скоро серед жителів міста буде поширено друковані пам’ятки щодо того, як діяти у разі надзвичайної ситуації.

– Навіть уже президент визнав, що не всі мають доступ до смартфонів, до інтернету. Тож ми зробимо пам’ятки і розповсюдимо серед голів ОСББ, старших будинків. Ми визнаємо, що інформаційна політика була недостатньо відпрацьована, ми це виправимо, – пообіцяв Юрій Тренкін.




Comments

    No results found.