На Рівненщині чоловік вдарив ножем хрещеного батька свого сина

Володимирецький районний суд 17 лютого розглянув кримінальну справу, яка стосувалась нападу чоловіка на власного кума.

Інцидент стався 20 вересня 2021 року у Вараському районі. Згідно вироку суду, обвинувачений, якому тоді був 21 рік,разом із сім'єюсвяткував хрестини сина. Після заходу між ним та дружиною виникла сварка, внаслідок якої жінка вигнала чоловіка з дому. 23-річний кум чоловіка вирішив заспокоїти його і запропонував йому переночувати в своєму домі.

Згодом чоловіки пішли в бар та клуб, де вживали спиртні напої. Близько першої години ночі обвинувачений вирішив піти додому та помиритися з дружиною. По дорозі між ним та кумом виникла сварка. За версією підсудного, хресний батько сина повалив його на землю і почав душити. У відповідь він дістав з кишені складного ножа і вдарив його двічі.

Потерпілий втратив свідомість. На місце викликали швидку і поліцію.

За словами постраждалого, він пам'ятає момент повернення додому. Однак причину сварки та бійку згадати не може, адже випив забагато алкоголю.

Обвинувачений розкаюється у вчиненому. Відшкодував потерпілому моральні і матеріальні збитки в сумі 30000 грн., має намір ще платити за реабілітацію. Цивільний позов визнає, добровільно вже відшкодував 4000 грн.

Суд визнав винним чоловіка увчиненні злочину, передбаченого ч.1ст.121 КК Україниі призначити покарання: 5 (п`ять) років позбавлення волі.

На підставіст.75 КК Українибуло вирішенозвільнити його від відбування призначеного покарання, з випробуванням, з трирічним іспитовим строком.




Comments

    No results found.