Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. «Вектра» (Черкаси) – МСК «Дніпро-2» (Черкаси)

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. 1 тур

(ЧО (1). “Вектра” (Черкаси) – МСК “Дніпро-2”(Черкаси) – 1:2 (1:1)

Голи: Орел – Іванча, Капля

Попередження: Мельниченко (Вектра)

Незважаючи на те, що юним дніпрянам протистояв міцний футзальний боєць, гру вони почали без розвідки і на високих швидкостях. Суперник прийняв цей виклик. Деякий час відбувався рівномірний обмін атаками, який закінчився тим, що Дніпру-2 вдалося забити гол. Зрозуміло, що Вектра відповіла кількома небезпечними атаками. А згодом господарям зустрічі вдалося зрівняти рахунок.

Початок другого тайму почався з того, що Дяк кілька разів виручив свою команди, а коли і він був у невзмозі допомогти, то допомогла стійка воріт, як було у випадку із ударом Реви.

На 15 хвилині помилка Ворони ледь не призвела до чергового гола у ворота Вектри, але Дяк підстрахував.

Швидко пролетіла половина другого тайму. На майданчику спостерігаються геть зовсім не ті швидкості, що були у першому таймі – команди грають не швидко.

На 19 хвилині Капля у дніпрян виходив сам на сам із Дяком і знову досвідчений голкіпер вийшов переможцем. Можемо відзначити, що воротар Вектри впіймав кураж. Але ж потрібно і його партнерам при обрізках атак швидше повертатися додому.

За 1,43 хв. Ворона мав відмінний шанс виводити свою команду вперед, але голкіпер дніпрян ногою вибив м’яч з кута воріт. А через 12 секунд у дніпрян Капля завершує швидкий перехід від оборони забитим голом – 1:2.

Кінцівка гри пройшла під акомпанемент атак обох команд, але забитих голів більше не було.

The post Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. «Вектра» (Черкаси) – МСК «Дніпро-2» (Черкаси) first appeared on Черкаський Спорт.




Comments

    No results found.