Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, 2-ий регіональний). МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Черкаські козаки» (Черкаси)

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України. II ліга, черкаська група, другий раунд, 1 тур

ЧУ.МСК “Дніпро”(Черкаси) – “Черкаські козаки” (Черкаси) – 3:3 (2:1)

Голи: Сіренко, Матвійчук, Березюк – Прокопенко, Кулик, Стрижак В.

Попередження: Сіренко – Прокопенко

У відбірковому турнірі «Черкаські козаки» продемонстрували, що можуть створити труднощі будь якому супернику. Знали про це і дніпряни, тож гру почали обережно, не форсуючи подій.

Рівномірний обмін атаками завершився тим, що Дніпру вдалося провести результативну атаку і повести у рахунку. Черкаські козаки на таку зміну рахунку відреагували активністю. В одній з атак підступний удар з боку козаків і від руки голкіпера дніпрян шкіряна куля влетіла у ворота – 1:1. Спроба відразу закріпити попередній успіх у козаків не мала успіху. Далі була помилка Прокопенка поблизу своїх воріт, якою скористалися дніпряни – завершував комбінацію Березюк.

Відразу після перерви Дніпро збільшив відрив до двох м’ячів. Тут варто відзначити Матвійчука, який насмілився на дальній удар, який застав зненацька голкіпера козаків – 3:

1. Очевидно цей гол заспокоїв команду тренерів Халявки і Пархоменка, бо через майже три хвилини Черкаські козаки з інтервалом у 15 секунд забили у ворота дніпрян два голи – 3:3. У відповідь Дніпро організовує масований штурм воріт опонентів, але ті, здається, впіймали кураж – їм вдається і забивати і вдало захищатися.

Командам ще грати шість хвилин. При короткій дистанції фінальної частини нічиї особливо не ціняться, тож потрібно ризикувати.

На 21 хвилині Кулика дніпряни зупинили у штрафній із порушенням правил – пенальті. Удар з точки у виконанні Пустовіта не був успішним – голкіпер Пономаренко зреагував на удар.

За дві хвилини до завершення гри Дніпро переходить до гри з п’ятим польовим і має не один шанс забивати гол, але не щастить. З іншого боку не повезло і Черкаським козакам, коли їхній голкіпер намагався влучити у пусті ворота дніпрян.

У підсумку вийшла бойова нічия.

The post Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, 2-ий регіональний). МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Черкаські козаки» (Черкаси) first appeared on Черкаський Спорт.




Comments

    No results found.