«Лютий холодець»: Аматорські велоперегони відбулися у Кропивницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В обласному центрі відбулися аматорські велоперегони «Лютий холодець 2022» сьогодні, 20 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
Так, ініціювали захід аматорські велоклуби. У велопробігу взяли участь кількадесят спортсменів. Змагання почалися з лісової зони за ЦНТУ. Маршрут учасників складався з кола 1,5 км. Деякі учасники їхали три кола, частина спортсменів – два кола.
«У змаганнях взяли участь 65 велоспортсменів. Була делегація з Черкас, з Кропивницького, територіальних громад, зокрема, Соколівської. Це перший офіційний захід аматорських велоклубів Кропивницького у 2022 році. У нас 5 міських велоклубів затвердили спільний план заходів на рік, «Лютий холодець 2022» - перший з них. Крім того, що цей захід є пропагандою здорового способу життя, він має ще і соціальний характер. Адже сьогодні тут проводилася благодійна лотерея, частина стартових внесків учасників, була передана до благодійного фонду «Ти не один», який направить кошти на потреби гематологічного відділення дитячої обласної лікарні», - повідомив голова громадської спільноти "Велокроп" Андрій Паливода.
Під час благодійної лотереї вдалося зібрати близько 6 тисяч гривень.
Під час церемонії нагородження відзначили призерів велоперегону: Ірину Савінову, Анастасію Шаманську, Олену Молчанову, Костянтина Колтунова, Ярослава Бойка, Іллю Матвєєва, Костянтина Барановського, Артура Просолова, Дениса Олейника, Віктора Кістерського, Валерія Зиновьєва, Вадима Підкопайла, Ярослава Барановського, Євгена Молодченка, Максима Роштабіга.




Comments

    No results found.