Tesla відклала випуск пікапа Tesla Cybertruck та спорткара Roadster 2 на 2023 рік

Генеральний директор американської автомобільної компанії Tesla Ілон Маск провів онлайн-конференцію з інвесторами. У ході переговорів він повідомив про те, що у 2022 році виробник має зосередитись на нарощуванні обсягів виробництва. Тому випуск нових моделей буде відкладено. Зокрема, йдеться про старт виробництва електропікапу Tesla Cybertruck та спорткара Tesla Roadster 2. Випуск новинок відклали на 2023 рік.

На думку Ілона Маска, старт виробництва нових моделей неминуче призведе до зниження економічних показників компанії Tesla, які в 2021 році були значно збільшені, навіть незважаючи на дефіцит мікрочіпів і перебої з поставками комплектуючих.

Ілон Маск висловив сподівання, що Tesla Cybertruck буде запущена у виробництво у 2023 році. Проте гарантій цього немає. Виробник продовжує вдосконалювати модель. Сам керівник компанії регулярно випробовує прототипи. Нещодавно Ілон Маск здійснив поїздку на одному із зразків електропікапа на околицях нової штаб-квартири в Техасі.

Також Tesla працює над випуском нового бюджетного електрокара Roadster 2 вартістю 25 тисяч доларів. Ілон Маск обіцяє, що автомобіль обов’язково вийде на ринок, але не в найближчому майбутньому.




Comments

    No results found.