З Миколаївської інфекційної лікарні звільнилися одразу 10 співробітників

З Миколаївського обласного Центру лікування інфекційних захворювань звільнилися одразу десять спеціалістів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуцінаписала виконувач обов'язків директора лікарні Ярослава Студзинська.

«Сьогодні отримала близько десяти заяв про звільнення за власним бажанням. Зокрема, колектив КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб" залишили двоє представників відділу кадрів, троє працівників бухгалтерії, заступник директора з інфекційного контролю та заступник директора із загальних питань тощо», - написала Студзинська.

За її словами, саме з подачі цих людей робота лікарні блокувалася з того моменту, як вона переступила поріг установи як виконувач обов'язків директора.

«Нам вдалося поговорити з кожним індивідуально. Наодинці мої співрозмовники поділилися, що перебувають під сильним тиском з боку колишнього керівництва лікарні - і скажу відверто, це було очікувано. Співробітники, які не відпрацьовують 1-2 робочі тижні, вже розраховані. Також хочу зазначити, що завдяки бухгалтерам з інших установ, за останні дні було налагоджено процес виплати зарплати всьому персоналу», - уточнила в.

о. директора.

Як уже повідомляло агентство, лікарня не може виплатити зарплату працівникам через саботаж окремих працівників.

Ленінський райсуд міста Миколаєва заборонив проведення нового конкурсу на посаду керівника обласного Центру лікування інфекційних захворювань. Це сталося в рамках забезпечення позову звільненого обласною радою директора цієї медустанови Світлани Федорової, яка заперечує свою відставку в суді.

21 грудня минулого року депутати обласної ради достроково розірвали контракт зі Світланою Федоровою. 25 грудня у Миколаєві біля приміщення обласної ради пройшов мітинг на підтримку Федорової.

4 січня 2022 року на брифінгу в ОДА представили нового в.о. директора центру Ярославу Студзинську. Але трудовий колектив кілька днів не пускав її на робоче місце, вважаючи це призначення незаконним. Новому керівнику довелося прориватися до свого кабінету за допомогою поліції.

Світлана Федорова є членом партії „Наш край”, депутатом обласної ради. Вона відома своїми різкими висловлюваннями на адресу представників влади.

Джерело: Укрінформ




Comments

    No results found.