Чиновники та підприємці Красилівщини утворили добровільне пожежне об’єднання

Сьогодні, 26 січня, переймаючи досвід депутатського корпусу Хмельницької обласної ради у формуванні добровільного пожежного руху, виконком Красилівської міської ради, перший серед громад області, долучився до створення на теренах краю безпекового середовища.

[1]
Як зазначають в ГУ ДСНС у Хмельницькій області, формування такого середовища в населених пунктах є саме залучення мешканців із активною життєвою позицією, а також популяризація та сприяння добровільному пожежному руху.

«До складу добровольців-вогнеборців увійшли 30 представників виконавчого комітету, у тому числі 14 старост та керівний склад ради, які безпосередньо співпрацюватимуть із жителями громади на місцях. А також представники найбільших підприємств і установ. Це свідчить про консолідацію зусиль органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості у питання забезпечення громадської безпеки», - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, у Хмельницькій обласній раді [2]створили найчисельнішу депутатську групу зі сприяння розвитку добровільного пожежного руху та громадської безпеки в області «За безпечне Поділля».

[1] https://www.xm-inside.com/wp-content/uploads/2022/01/436d0d0d-a147-44c6-979a-2d7e940f846e.png
[2] https://www.xm-inside.com/news/shvalyty-likviduvaty-stvoryty-na-sesiyi-hmelnyczkoyi-oblrady-pryjnyaly-74-rishennya-fotoreportazh/




Comments

    No results found.