У Києві водій BMW навмисно не пропускав швидку з "важким" пацієнтом (ВІДЕО)

У Києві водій BMW навмисно не пропускав швидку, яка везла важко хворого пацієнта до лікарні. Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Telegram-канал "dtp.kiev.ua".

"Київ. Окружна. 25.1. "2222". Швидка везе важкого хворого до десятої лікарні. З мигалками та сиреною, у лівому ряду. Це не сподобалося водієві елітного баварця BMW Motorsport АА0300РТ", – йдеться у повідомленні.

Відео зафільмувала співробітниця швидкої, яка й виклала запис у соцмережу.

На кадрах видно, що водія легковика вкрай обурило, що швидка вирішила їхати по так званій "швидкісній" смузі.

Після цього водій почав блокувати дорогу "швидкій" і поступатися дорогою спеціалізованому транспорту водій не захотів. Як повідомила співробітниця швидкої, у машині вони везли важкого хворого.

Нагадаємо, у Києві в Солом'янському районі водій заблокував виїзд десяткам авто. Автомобіль KIA припаркували на проїзді до паркування біля офісних будівель на Відрадному проспекті 95 Г таким чином, що він перегородив шлях усім іншим машинам.

Раніше Depo.Київ повідомляв про елітний Mercedes, який заблокував рух трамваїв на Бульварно-Кудрявській. На місце приїхали правоохоронці та знайшли телефонний номер власника, але він не підіймав слухавку. Усі учасники руху були змушені очікувати евакуатор.




Comments

    No results found.