Майже десята частина класів у хмельницьких школах вже перебуває на "дистанційці"

На уроках відсутні більше чверті хмельницьких учнів, проте дистанційне навчання поки не запроваджуватимутьповідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

Всього у школах Хмельницької громади нараховують 1 375 класів, з них учні 120 класів нині перебувають на дистанційному навчанні через виявлених хворих на коронавірус. Інша частина школярів продовжує навчатися у звичному форматі.

Як кажуть у міському департаменті освіти і науки, переведення на дистанційку у Хмельницькому поки не розглядають: "Відповідно до постанови Кабміну, заклади освіти можуть працювати очно за умови стовідсоткової вакцинації працівників в червоній зоні і 80% вакцинації працівників шкіл у жовтій і помаранчевій зонах. Тому поки юридичних підстав для переведення в нас немає. Ми кожного дня моніторимо кількість хворих, передаємо інформацію на штаб. Рішення про формат діяльності закладів приймає міська комісія ТЕБ і НС".

Виконувачка обов’язків директорки департаменту освіти і науки Хмельницької громади Ольга Кшановська й додає, що переважно хворіють діти 5-11 класів, при тому в початковій школі кількість хворих значно менша. Станом на 26 січня з різних причин відсутні більше чверті хмельницьких школярів. У дитсадках є випадки захворювань серед персоналу, але критичної ситуації немає.

Нагадаємо, у Старокостянинові посилюють карантинні обмеження, учнів відправляють додому. Школи Кам'янця-Подільського вже перейшли на дистанційну форму навчання. В онлайн форматі працюють школи Славути, також дистанційно навчаються учні Нетішина.




Comments

    No results found.