Тальнівські волонтери надають допомогу воїнам АТО

Волонтери – це люди із щирою душею і добрим серцем. У цьому вкотре переконалися, дізнавшись про безкорисливу допомогу тальнівчан та жителів громади тим, хто її найбільше потребує.
Тиждень тому на сторінці ГО «Спілка ветеранів та учасників АТО» з’явилася інформація про те, що тальнівець Віталій Хміль, учасник АТО, перебуває на лікуванні у київському госпіталі і потребує фінансової підтримки. За кілька днів учасники спілки зібрали 1,5 тис. грн. та передали побратиму. Не залишився осторонь і підприємець Володимир Мовчан: прочитавши в газеті, що боєць потребує допомоги, передав головою спілки Василем Данилюком 7 тис. грн.. Нині Віталій проходить усі необхідні медичні обстеження перед операцією. Чоловік передає слова вдячності всім, хто відгукнувся на його біду.
У цей самий період до волонтерів написав Олександр Кужелівський, який зараз разом з братом Вадимом перебуває на передовій. Хлопець попросив ліки від застуди. Грошей у волонтерів на той час на руках не було, тому вирішили звернутися до завідувачки Тальнівської центральної аптеки Олени Карпенко, аби допомогла сформувати необхідний пакет ліків і почекала з оплатою. Жінка пішла назустріч: відразу склала всі необхідні ліки та зробила знижку. Крім того, частину витрат у сумі 500 грн. вона покрила з власної кишені. У цей час Інна Собран, постійна й активна учасниця волонтерського руху Тальнівщини, зібрала у своєму селі – Павлівці Першій 2 тис. 800 грн. на допомогу нашим воїнам-захисникам. Доречно згадати, Олександр та Вадим Кужелівські з Вишнополя – рідні брати Дмитра Оверченка, героя російсько-­української війни, який 5 років тому загинув у боях за Авдіївку.
Не забуваймо, саме завдячуючи нашим воїнам-захисникам, ми маємо спокійний сон та трудові будні. Не будьмо байдужими! Кожна гривня у будь-який момент може врятувати чиєсь життя. В єдності наша сила.
Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів.
Пункт прийому допомоги працює щоденно: м. Тальне, магазин «Тріумф», 2 поверх. Контактний телефон – 0988280721, Леся.
Наша газета бере на себе зобов’язання постійно координувати та надавати вагому допомогу волонтерам.

Ліна ЯЛОВСЬКА

Читайте також: Тальнівські волонтери зробили несподівані подарунки військовим та дітям на СхідЗапис Тальнівські волонтери надають допомогу воїнам АТО спершу з'явиться на Вісті Черкащини.




Comments

    No results found.