Анонім повідомив про замінування ТРЦ Forum Lviv: поліція евакуювала людей

Львівським правоохоронцям 20 січня надійшло анонімне повідомлення про замінування Forum Lviv. З приміщень ТРЦ евакуювали персонал та відвідувачів.

Наразі фахівці намагаються знайти вибухівку. На місці працюють правоохоронці та вибухотехніки.

До теми У Львові вкотре "замінували" школу: цього разу пізно ввечері

Повідомили про замінування ТРЦ Forum LvivАнонім 20 січня повідомив про вибухівку в ТРЦ Forum Lviv. Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська у коментарі 24 каналу підтвердила цю інформацію.

На місці події наразі працюють правоохоронці, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції. Вони обстежують приміщення ТРЦ та прилеглі території.

Працівників та відвідувачів евакуйовують. Окрім цього, слідчі намагаються встановити особу аноніма, який повідомив про замінування.

Дивіться відео евакуації в ТРЦ Forum Lviv:

За інформацією телеграм-каналу "Типовий Львів", також надійшло повідомлення про замінування супермаркету "Ашан", що розміщений на проспекті Чорновола. Там теж працюють правоохоронці, які евакуюють людей та шукають ймовірну вибухівку.

Зауважте! В Україні посилили відповідальність за фейкові мінування. Зловмиснику загрожує від 2 до 6 років у в'язниці.


З "Ашану" евакуюють відвідувачів та працівників / Фото "Типовий Львів"

Коротко про останні фейкові замінування в Україні

  • Правоохоронці 20 січня отримали повідомлення про замінування навчальних закладів Дніпра й Кривого Рогу. Зловмисники надіслали кілька листів.
  • Того ж дня спецслужби Харкова отримали інформацію про вибухівку в усіх школахміста. Про це в СБУ написав анонім.
  • У Черкаській області 9-класник повідомив про "мінування" чотирьох шкіл. Школяр зробив це, бо хотів, щоб дітей перевели на дистанційне навчання.
  • У Києві на вулиці Івана Миколайчука "замінували" гімназію №191. Повідомлення надійшло адміністрації вранці 20 січня.
  • Невідомий чоловік, який представився шпигуном російської розвідки, повідомив, що у Кривому Розі в усі навчальні заклади заклали вибухівку. Анонім вимагав гроші, щоб запобігти трагедії.




Comments

    No results found.