На Буковині відзначили кращих працівників ізоляторів тимчасового тримання та конвойної служби

Сьогодні, 20 січня, своє професійне свято відзначають працівники ізоляторів тимчасового тримання та конвойної служби. З цієї нагоди керівництво ГУНП в Чернівецькій області вручило нагороди і цінні подарунки цим співробітникам. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Наразі в ІТТ і конвойній службі обласного управління Нацполіції в Чернівецькій області працюють 76 співробітників. Основні їх завдання полягають у конвоюванні та забезпеченні охорони взятих під варту, арештованих осіб, супровід їх до прокуратури, судів, медзакладів та під час здійснення слідчих дій.

«Щодня працюючи із правопорушниками та небезпечними злочинцями, працівники ІТТ і конвойної служби Буковини демонструють свою належну фізичну та психологічну підготовку», - сказав під час привітання заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Олександр Чубей.

Полковник поліції відзначив працівників цих підрозділів за вагомий особистий внесок у забезпечення охорони прав та свобод людини. 21 поліцейський отримав нагороди, подяки, почесні грамоти та годинники.




Comments

    No results found.