Синоптики знову попередили львів’ян про грозу

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по місту Львову до кінця доби сьогодні, 20 січня, буде гроза. Мерія Львова застерігає бути обачними під час руху. Про це повідомляє Depo.Львів із посиланням на міську раду.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, містян просять повідомляти на "Гарячу лінію міста" за коротким номером 1580.

Окрім того, по Львову 21 січня будуть пориви західного вітру 15 – 20 м/с, місцями хуртовини. Упродовж 21 – 23 січня на дорогах буде ожеледиця, кажуть синоптики. Відтак, Львівська міська рада застерігає усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.

В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадують, що не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водночас усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

Нагадаємо, у Львові для безхатьків облаштували 27 пунктів обігріву. Вони функціонуватимуть по всіх районах міста.




Comments

    No results found.