Поліція розшукала хулігана, який розбив автівку депутата Маріупольської міськради, - ФОТО

18 січня вдень у центрі міста на проспекті Миру, 24 невідома особа розбила на парковці скло автомобіля маріупольського депутата Олега Харченка. Учора ввечері, 19 січня, поліцейські встановили й розшукали фігуранта.
Як повідомляє прес-служба поліції Маріуполя, оперативники встановили, що до пошкодження автомобіля депутата причетний 42-річний місцевий мешканець. Правоохоронці знайшли чоловіка за місцем мешкання. Розшукати його вдалося завдяки записам з камер відеоспостереження, встановлених у районі.

Попередньо встановлено, що маріуполець зачепив скло автомобіля рукою, коли йшов повз нього, та від удару воно розбилося. Кому належить транспортний засіб, чоловік не знав", - повідомляють в поліції.

Олег Харченко у коментарі 0629 говорить, що не вірить у цю версію, бо нереально так акуратно розбити вікно рукою.

Там була маленька дірочка, через що я й подумав спочатку, що то могло бути від кулі, але кулю не знайшли. Рукою так вікно не розбити, потрібен був інструмент. Ця людина говорить, що це вийшло випадково, але ж дане вікно розташовувалося з того боку машини, який прилягав до дерева. Люди там взагалі не ходять. Не знаю, чи його хтось замовив, чи він від якоїсь своєї злості розбив те скло", - говорить депутат Маріупольської міської ради Олег Харченко.

Відносно громадянина складено адміністративний матеріал за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Читайте також: Маріупольському депутату від "Сили Людей" розбили вікно в автівці, - ФОТО
У Маріуполі поліція з'ясовує, хто розбив автівку депутата міськради, - ФОТО




Comments

    No results found.