Магістрантки ЧНУ здобули 2 місце на Українському студентському фестивалю реклами

Магістрантки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича здобули друге місце у номінації «Виходь на світло – декларуй працю!» в Проєкті ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні». Про це йдеться на сайті ЧНУ.

Український ряд приділяє значну увагу співпраці з Міжнародною організацією праці (МОП) у рамках її проєктів, які здійснюються за сприяння представництва ЄС в Україні. Саме тому в рамках 16-го Українського студентського фестивалю реклами, який відбувся у 2021 році, Проєкт ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» підтримав дві номінації на кращі креативні роботи – «Виходь на світло – декларуй працю!», «Працюй безпечно – збережи життя й здоров’я».

В першій номінації на конкурсну роботу магістрів кафедри маркетингу, інновацій та регіонального розвитку ЧНУ було звернено увагу найавторитетнішої в сфері трудових відносин та безпечної праці організації. Мова про серію плакатів студенток Мішель Боднар та Богдани Суруджій про переваги задекларованої праці 2021 року, яка виборола друге місце у номінації.

"Для нас як студентів ця тема стоїть досить гостро, особливо у сфері маркетингу, де дуже багато незадекларованої праці. Варто усвідомити, що не тільки влада повинна для нас щось робити. Ми самі своїми рішеннями та діями маємо вдосконалити суспільство і нашу країну. І задекларована праця – дуже важливий крок, який має зробити кожен: і працівник, коли влаштовується на роботу, і особливо роботодавці, які беруть працівників на роботу".

Наголосимо, що цілями партнерства в рамках творчого конкурсу є сприяння підвищенню обізнаності щодо проблеми незадекларованої праці в Україні, формування базового рівня розуміння проблеми студентською молоддю незадекларованої праці, підвищення рівня культури у сфері безпеки праці, формування превентивної культури.




Comments

    No results found.