Журналіста каналу Мураєва штовхали на акції прихильників Порошенка: за справу взялась поліція

Поліція Києва відкрила справу щодо перешкоджання роботі журналіста проросійського телеканалу "НАШ" Тимура Страхова. Інцидент трапився 17 січня під час акції прихильників п'ятого президента Петра Порошенка.

Під час прямого ефіру мітингувальники відтіснили журналіста і послали "до Мураєва". Правоохоронці одразу розпочали перевірку і відкрили справу про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

До теми Прихильники Порошенка заявили, що судді стало зле: у суді заперечили

Поліція з'ясовує обставиниВинуватці інциденту можуть заплатити 850 гривень штрафу. Також їх можуть арештувати на строк до шести місяців, або ж отримати обмеження волі до трьох років.

Зараз поліцейські з’ясовують усі обставини та проводять необхідні слідчі дії, щоб чесно у всьому розібратися.

Що відомо про кореспондентаЯк повідомляє"Детектор медіа", мова йде про журналіста каналу "НАШ" Тимура Страхова. О 20.44 17 січня він проводив пряме включення зі студією і розповідав про події під судом.

Зверніть увагу! "НАШ" – проросійський новинно-політичний телеканал в Україні, що належить політику Євгену Мураєву.

Він відзначався скандальними антиукраїнськими заявами. Канал почав мовлення у листопаді 2018 року на базі жіночого каналу "Maxxi TV". Журналіст хотів відійти від мітингувальників, щоб продовжити розповідь та взяти коментарі у людей. Але до нього підійшли агресивніші чоловіки. Вони вже штовхалися та кричали "ганьба", поки кореспондент виходив із натовпу. Водночас були й ті, хто намагався вгамувати тих, хто штовхався.

За деякий час Тимур Страхов знову увімкнувся до студії та запевнив, що з ним усе гаразд.

Суд над Порошенком: останні новини

Вас може зацікавити, як Петро Порошенко повертався в Україну: дивіться відео




Comments

    No results found.