Навчання Rapid Trident – 2021 переходять в активну фазу

Перед початком активної фази українсько-американських військових навчань Rapid Trident - 2021 організовано взаємодію багатонаціональних підрозділів для практичного виконання навчально-бойових завдань. Основна мета - синхронізувати дії учасників навчань у часі та просторі, пише Арміяінформ.

На макеті місцевості командирам підрозділів і спостерігачам було продемонстровано, які завдання, за яким маршрутом і коли вони мають виконати завдання.

- Активна фаза навчань відбуватиметься з використанням системи двосторонньої лазерної імітації вогневого контакту. «Воюватимуть» чотири батальйони багатонаціональної бригади. Два з них вестимуть бойові дії безпосередньо в полях, ще два - на комп'ютерах, - розповів начальник відділення багатонаціональних навчань командування підготовки Командування Сухопутних військ ЗС України полковник Віталій Негоденко.

Напередодні активної фази навчань було видано відповідний бойовий наказ і відпрацьовано бойові документи багатонаціональної бригади до батальйону включно.

Також під час підготовки до активної фази відпрацьовували питання взаємодії між Збройними Силами України та підрозділами Державної прикордонної служби України, Сил спеціальних операцій, Національної гвардії України та Національної поліції.




Comments

    No results found.