В Україні з'явиться фонд страхування військово-політичних ризиків

В Україні в кінці 2022 або на початку 2023 року з’явиться фонд страхування військово-політичних ризиків. Про це заявили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У відомстві зазначили, що станом на зараз вже є прогрес у питанні зі страхування військово-політичних ризиків. Це є одним із найважливіших аспектів впровадження Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей до 2030 року.

Також у Міністерстві додали, що вже є два законопроекти, які будуть внесені до Верховної Ради. Вони стосуються введення пільг для суб’єктів підприємницької діяльності в 15 територіальних громадах вздовж лінії зіткнення на сході України і в індустріальних парках.

Раніше ми повідомляли, що Росія зосереджує свою армію на кордоні з Україною, попри те, що офіційно з 16 вересня білорусько-російські військові навчання «Захід-21» були завершені.

У Державному департаменті США сказали про те, що участь Білорусі в спільних з РФ навчаннях «Захід 2021» — це ніщо інше, як повна здача свого суверенітету. Також американці назвали Лукашенка диктатором, а його режим — нелегітимним.




Comments

    No results found.