У громаді на Кіровоградщині відкрили майданчик для воркауту (ФОТО)

У Малій Висці на території комунального закладу «Маловисківський ліцей ім. Г. М. Перебийноса» презентували майданчик для воркауту.

Його спорудили в рамках проєкту «STREET WORKOUT», поданого на конкурс мініпроєктів «Майбутнє громади в наших руках» (керівник проекту Ірина Кушнієнко).

"Міський конкурс міні-проектів «Майбутнє громади в наших руках» дає можливість жителям громади реалізувати власні ідеї в межах фінансування конкурсу, вирішити проблему за рахунок громадського бюджету. І відкриття сьогодні спортмайданчика є цьому підтвердженням", – зазначила секретарка міської ради Леся Постолюк.

В урочистостях взяли участь заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Алла Жовтило, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Онипсенко, виконуюча обов’язки директора Маловисківського ліцею імені Г.М. Перебийноса Аліна Самченко, вчителі та учні початкових класів закладу та інші.

Довідково: у рамках конкурсу міні-проектів "Майбутнє громади вн наших руках" на реалізації знаходиться ще чотири проекти.

В категорії проектів «Великі» - 300,0тис грн. - проект «Хутір козака Никодима» (ГО «Простір ідей, керівник проекту – Коваленко Інна Борисівна). В категорії проектів «Малі» - 75,0 тис. грн - три проекти: «Веселий дворик у селі Лозуватка» (ініціативна група с.Лозуватка, керівник проєкту Ківенко Наталія Вікторівна); «Парково-меморіальний сквер пам’яті на місці старого кладовища в центрі міста» (ГО «Простір ідей», керівник проекту Кудря Ірина Василівна);«Сад майбутнього» (ініціативна група с.Олександрівка, керівник проекту Матвієнко Руслана Володимирівна).




Comments

    No results found.