На Черкащині судитимуть чоловіка за обкрадання кладовища

На Звенигородщині поліцейські затримали чоловіка, який обкрадав кладовища. Про це Суспільному повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

Жителі міста Ватутіне заявили у поліцію про те, що на місцевому кладовищі з могил їхніх родичів демонтовані надгробні конструкції.

"Правоохоронці встановили особу, яка підозрюється у злочині. Ним виявився 43-річний житель Ватутіного. Чоловік зізнався у скоєному й розказав, що обкрадаючи могили, таким чином хотів трохи підзаробити", — повідомила Зоя Вовк.

Речниця додала, що чоловік пошкодив близько сорока могил. Поліцейські провели обшук за місцем його проживання та вилучили речові докази.

"Після повідомлення про підозру, затриманому оберуть запобіжний захід", — пояснила Зоя Вовк.

Наразі триває досудове розслідування Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також У Черкасах поблизу Долини троянд знайшли згорілу автівку У центрі Черкас під час стрілянини вбили чоловіка. В області ввели оперативний план Стрілянина в центрі Черкас: поранений помер На Черкащині судитимуть майстра лісу одного з лісництв




Comments

    No results found.