У Хмельницькому демонтують скриньки для звернення до міського голови

У Хмельницькому мають намір демонтувати 18 скриньок для звернень громадян до міського голови, розміщених в комунальних закладах у різних мікрорайонах міста. Натомість встановлять лише три.

Про це свідчить проєкт розпорядження Олександра Симчишина від 22 вересня.

Зокрема, за клопотанням керуючого справами виконавчого комітету, у відповідне розпорядження міського голови від 2018 року пропонується внести зміни, визначивши лише три місця для розміщення скриньок за адресами: на вулиця Гагаріна, 3 (Хмельницька міська рада), вулиця Гагаріна, 18 (відділ роботи із зверненнями громадян) та вулиця Проскурівського підпілля, 32 (управління праці та соціального захисту населення).

Завідувач відділу роботи із зверненнями громадян має забезпечити щотижневе виймання листів зі скриньок для звернень громадян до міського голови та, у разі потреби, їх реєстрацію і розгляд.

Ще 18 скриньок [1], встановлених здебільшого в приміщеннях місцевих медичних закладів та управляючих компаній, демонтують.

[1] https://khm.gov.ua/uk/content/vid-17092018-no-260-r-pro-zatverdzhennya-misc-dlya-rozmishchennya-skrynok-dlya-zvernen




Comments

    No results found.