Відзавтра Рівне у "жовтій" зоні: які обмеження чекають на навчальні заклади міста? (ВІДЕО)

Україна у жовтій зоні вже від завтра, 23 вересня - і Рівне не виняток. Не секрет, що передусім нова епідеміологічна зона впливає на обмеження для загальноосвітніх закладів та режим їх роботи. Сьогодні відбулось засідання міської комсії ТЕБ і НС, разом з тим начальник профільного управління зазначив перелік тих закладів, які будуть фунціонувати у звичному режимі.

Каже, скоріше за все - до кінця дня подолає бар'єр і Рівненська українська гімназія з 79% відсотками вакцинованих педагогів. Лишитись від завтра на дистанційці ризикує Елітар, Центр Надії, 23, 27 та 28 школа. Однак дитсадки та початкові класи - незалежно від запроваджених обмежень - все ж вийдуть на навчання.

Повертаючись до теми вакцинації у загальноосвітніх закладах Рівного, слід відзначити, що із 3545-и працівників, станом на сьогодні щеплено понад 70%. В управлінні освіти озвучили головні аргументи тих педагогів та працівників, які відмовляються щеплюватись - більшість кажуть що уже перехворіли.

Міська комісія ТЕБ і НС, послаблювати карантинні обмежування механізму немає. Може лише посилювати - розповів заступник міського голови Рівного.

За виконанням встановлених обмежень будуть слідувати правоохоронці. Поліцейські, вже від завтра, 23 вересня перевірятимуть режим роботи тих закладів освіти, де кількість вакцинованих співробітників не перетнула межу у 80%.Читайте також: Які школи Рівного не переходять на дистанційне навчання




Comments

    No results found.