У Чернігові презентували книжку заслуженого журналіста України (Відео)

«Любов і вирій» – так називається книжка поезії відомого чернігівського журналіста та письменника Миколи Будлянського, яку він презентував у Чернігівській обласній бібліотеці імені Короленка, в межах засідання клубу «Краєзнавець».

«Це не перша книжка автора, але вона настільки лірична, настільки мелодійні вірші Миколи Георгійовича, що ми захотіли презентувати цю книжку»,- Ірина Каганова, завідувачка відділу краєзнавства Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Короленка.

Присутні на презентації, які вже давно знайомі з поезією та прозою Миколи Будлянського, відзначають неймовірний шарм творчості письменника, що ніби повертає нас у далеке дитинство.

«У нього неординарні вірші. У нього поезія, яку хочеться читати, під неї хочеться пригадувати і дитинство, і рідну стежку, і дитячі роки, які він описує».

«В його поезії відчувається дуже велика ностальгія за дитинством, за молодістю, за ніжністю, за пройденими роками. Але водночас ми бачимо, що він великий оптиміст».

Сам автор стверджує, що лірика є основним, найближчим до душі, почерком його творчості.

«Це книга лірики. Я більше вважаюся ліриком і більше адаптуюся до цього напряму. Бачення моє природи, бачення моє життя, бачення моє любові, кохання. І ця книжка побудована на цьому. Це так душа відчуває. Я інакше не можу»,- Микола Будлянський, журналіст, письменник.

Наклад книжки налічує триста екземплярів. Розповсюджуватимуть її по окремих бібліотеках, серед друзів письменника і приватно поціновувачам його творчості.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов




Comments

    No results found.