Відбулося засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту

Відбулося засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту

Сьогодні, 22 вересня, під час засідання комісії під головуванням Володимира Мисика депутати розглянули 17 питань порядку денного.

Зокрема, низку проектів, поданих Управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації: про штатні розписи закладів освіти — об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області. вартість харчування, звіт про виконання обласного бюджету закладами освіти за ІІ квартал 2021 року.

Взято до відома листи управління молоді, спорту та іміджевих проектів про використання коштів обласного бюджету за І півріччя 2021 року, стан виконання обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді та програми розвитку пластового руху на 2021–2025 роки. Окрім того, депутати підтримали проект обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2025-го року.

Розглянуто також листи Міністерства освіти і науки України «Про передачу цілісних майнових комплексів»,

«Про виконання доручення Прем'єр-міністра України» та Тернопільської обласної державної адміністрації «Про надання пропозицій щодо функціонування закладу вищої освіти», Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області та Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області, Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти щодо визначення установ та організацій для безоплатної передачі придбаних інститутом книг «Справи Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР» і звернення батьків учнів Бережанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3,

Обговорено аналітичні довідки робочої групи з вивчення і підготовки пропозицій щодо раціонального та ефективного використання коштів обласного бюджету та рекомендовано Тернопільській обласній державній адміністрації подати відповідні пропозиції.

Також депутати рекомендували винести на засідання сесії Тернопільської обласної ради питання про призначення на посаду директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «ТОДЮСШ із зимових видів спорту» Світлану Крикончук.




Comments

    No results found.