У військовій прокуратурі прокоментували затримання луцького військового на отриманні хабаря

Офіцер Луцького районного терцентру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, якого військові прокурори та співробітники СБУ затримали на вимаганні й отриманні хабаря, мав допомогти призовнику не потрапити до війська.

Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомила речниця спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері західного регіону Юлія Галущак.

З її слів, працівник військомату отримав понад 32 тисячі гривень від одного з призовників. За гроші військовий обіцяв юнаку обіцяв допомогти з оформленням відстрочку або документів про непридатність до строкової служби.

"Вказану суму хабаря він (затриманий військовий – ред.) отримав двома траншами, затримали його після передачі другої частини коштів у розмірі 13 700 гривень, які були зараховані на картковий рахунок", – розповіла речниця військової прокуратури.

Слідчі дії наразі тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Суспільне звернулося за коментарем у Луцький районний терцентр комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, що розташований у місті Ківерці.

Затримання працівника там не прокоментували. Заступник керівника обласного центру комплектування Ігор Підлісний телефоном повідомив, що коментувати ситуацію не готовий у зв’язку з тим, що проводяться активні процесуальні дії.




Comments

    No results found.