Ігор Сопель представив колективу керівника Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв

Ігор Сопель представив колективу керівника Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв

Теребовлянський коледж культури і мистецтв був та залишається центром духовного й культурного життя області, осередком мистецької освіти Тернопільщини. Сучасний навчальний заклад першого рівня акредитації, комунальної форми власності, дає можливості для набуття необхідних знань, умінь і навичок майбутніми працівниками культурно-мистецької галузі.

Сьогодні заклад відвідав заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель.

Ігор Михайлович представив колективу Теребовлянського коледжу культури і мистецтв виконуючу обовязків директора — Ткачук Олену Петрівну, а також поспілкувався з фахівцями закладу.

«Впевнений, що лише спільною працею можна досягнути позитивних результатів. Бажаю Олені Петрівні та колективу фахового коледжу реалізувати всі задуми, підтримувати один одного, навчати та виховувати своїх студентів і разом працювати задля розвитку культурної галузі краю та України», — сказав Ігор Сопель.

Також Ігор Михайлович побажав новообраному керівнику виваженості у всіх рішеннях, натхнення та успіху.

Зазначимо, Теребовлянський коледж культури і мистецтв здійснює підготовку здобувачів освіти за спеціальностями: «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Хореографія», «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво,реставрація», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».




Comments

    No results found.