За вбивство матері 5 дітей: житель Дніпропетровської області довічно сидітиме в тюрмі

Верховний Суд виніс вирок у справі про вбивство матері п'ятьох неповнолітніх дітей та її вітчима. Яке покарання отримав злочинець, читайте в матеріалі.[:ua]Житель одного із сіл Дніпропетровської області довічно перебуватиме за ґратами через вбивство співмешканки та її вітчима.

Таке рішення ухвалив Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду, залишивши попередні рішення без змін.

– Верховний Суд погодився із твердженням прокурора, що лише довічне позбавлення волі є справедливим заходом примусу для жорстокого вбивці, – зазначають в Офісі генпрокурора.

Життя двох людей чоловік забрав ще торік 25 березня. Надзвичайна подія сталася поблизу дитячого майданчика в селі Китайгородка.

Посварившись із співмешканкою та її вітчимом, житель Дніпропетровської області забив їх до смерті дерев’яним держаком сокири.

Без матері залишилось п’ятеро неповнолітніх дітей.

У вересні в наметі на березі Дніпра в Оболонському районі Києва знайшли тіло 37-річної жительки Чернігівської області.

Як стало відомо згодом, до столиці жінка приїхала на заробітки, а на березі річки оселилася,

бо не мала житла.

Фоторобот можливого вбивці допомогли скласти рибалки. Очевидці розповіли, що жінку часто бачили в компанії чоловіків, які оселилися в наметах поруч.

Підозрюваного у вбивстві іноземця затримали на Трухановому острові.

Чоловік зізнався, що зарубав жінку сапою, бо та відмовила йому в інтимній близькості.[:ru]Житель одного из сел Днепропетровской области пожизненно будет находиться за решеткой из-за убийства сожительницы и ее отчима.

Такое решение принял Кассационный уголовный суд в составе Верховного Суда, оставив предыдущие решения без изменений.

– Верховный Суд согласился с утверждением прокурора, что только пожизненное лишение свободы является мерой принуждения для жестокого убийцы, – отмечают в Офисе генпрокурора.

Двух людей мужчина лишил жизни еще в прошлом году 25 марта. Чрезвычайное происшествие произошло вблизи детской площадки в селе Китайгородка.

Поссорившись с сожительницей и ее отчимом, житель Днепропетровской области забил их до смерти деревянным черенком топора.

Без матери осталось пятеро несовершеннолетних детей.

В сентябре в палатке на берегу Днепра в Оболонском районе Киева нашли тело 37-летней жительницы Черниговской области.

Как стало известно впоследствии, в столицу женщина приехала на заработки, а на берегу реки поселилась, потому что не имела жилья.

Фоторобот возможного убийцы помогли составить рыбаки. Очевидцы рассказали, что женщину часто видели в компании мужчин, поселившихся в палатках рядом.

Подозреваемого в убийстве иностранца задержали на Трухановом острове.

Мужчина признался, что зарубил женщину сапой, потому что та отказала ему в интимной близости.[:]




Comments

    No results found.