У Житомирі збираються ліквідувати провалля біля каналізаційного колодязя, яке утворилося місяць тому

На вулиці Корольова 39а у Житомирі місяць тому утворилося провалля біля каналізаційного колодязя, що поряд із житловими будинками. Мешканці цих будинків зверталися до міськводоканалу, але ремонтні роботи не проводилися. Про це Суспільному розповів технічний директор комунального підприємства "Житомирводоканал" Сергій Єрьомін.

За його словами, колектор, дійсно, в аварійному стані, але на його ремонт на вистачає робітників. Сергій Єрьомін розповів, що провалля біля будинку на вулиці Корольова 39а біля колодязя утворилося через зношення каналізаційної мережі, якій близько п'ятдесяти років.

"Каналізаційний колодязь, що бере початок на вулиці Східній, зносився на діаметрі 1000 міліметрів, – каже Сергій Єрьомін. – Близько місяця тому поступила заявка щодо руйнування колодязя. Вчора (20 вересня – ред.) була бригада, яка все розчистила і підготовила. Але сьогодні також виникла аварійна ситуація на вулиці Чуднівській. В мережі каналізацій в ремонтній бригаді у нас працює чотири робітника, тому все охопити зараз ми не можемо".

За словами житомирянки Валентини Канельської,

яка проживає у будинку поряд із проваллям, яма щодня збільшується за розмірами.

"Розмило, яма розширяється і робиться більшою, – каже Валентина Канельська. – Був випадок, що ледь дитина не провалилася. А сморід який. Це ж каналізація. Там його не просто засипати треба, а щось з трубами робити".

Валентина Канельська каже, що вона та її сусіди неодноразово зверталися до "Житомирводоканалу" зі скаргами. Станом на 21 вересня колодязь огородили, але ремонтні роботи не проводилися.

"Водоканал нічого не робить, – каже Валентина Канельська. – Чоловік ходив, писав заяву, а вони тільки кричать і нічого не роблять".

Сергій Єрьомін розповів, що 22 вересня збираються розпочати ремонтні роботи.

"Завтра, думаю, розпочнемо, – каже Сергій Єрьомін. – Матеріали в нас всі є. Ми відновимо цілісність цього колодязя і лінія працюватиме в штатному режимі".

За словами Сергія Єрьоміна, у Житомирі близько трьох сотень каналізаційних ям, які потребують капітального ремонту.

Читайте також У Житомирі тестують обладнання нової ТЕЦ. Коли станцію запустять в роботу. У Житомирі заклали капсулу у фундамент майбутнього сміттєпереробного заводу. Читайте нас у Telegram: головні новини Житомирщини




Comments

    No results found.