У позашляховика Ford Bronco є шанс прибути до Європи

Джим Фарлі, генеральний директор Ford, залишив двері відкритими для запуску нового Ford Bronco в Європі. На сьогодні вихід нового позашляховика на європейський ринок не виключений.

Довгоочікувана реконструкція культового позашляховика Ford вже в реальності. Модель, яка була повністю оновлена ​​і дебютувала з дуже різноманітним асортиментом буде розширена протягом наступних кількох років.

Було висунуто різні причини для того, щоб не привозити новий Bronco в Європу. Тепер все ще місце для надії є. І саме голова Ford відкрила двері до його можливого впровадження на Старому континенті. Виступаючи перед спеціалізованим британським ЗМІ, генеральний директор Ford Джим Фарлі підкреслив, що чекає, коли європейська дочірня компанія прийме рішення з цього питання: «Я чекаю, коли ці хлопці (Ford Europe) вирішать». На питання, чи буде новий Bronco добре працювати на європейському ринку, лідер Ford сказав: «Безумовно, я бачу всіх цих захисників Land Rover навколо і думаю, що буде добре працювати. Про це йдеться в заяві, яка зроблена в рамках Goodwood Revival 2021, великого заходу,

що проводиться в Королівстві.

Не дивлячись на ці важливі слова Фарлі, правда полягає в тому, що сьогодні шанси на те, що новий Bronco досягне Європи, невеликі. У Північній Америці він є комерційним успіхом. Попит такий, що лист очікування значно виріс і вже потрібно чекати до наступного року, щоб отримати екземпляр. У США новий Bronco доступний з 2,7-літровим шестициліндровим бензиновим двигуном ecoBoost і 2,3-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном EcoBoost відповідно. Крім того, ви можете вибрати між дво- і чотирьох дверними кузовами.

З іншого боку, треба мати на увазі, що не виключений запуск гібридних і електричних варіантів нового Bronco. Електрифікована версія мала б більше сенсу в Європі. Тим більше якщо взяти до уваги суворі норми викидів і майбутнє, яке не видно за двигуном внутрішнього згоряння.




Comments

    No results found.