Країни з найвищими штрафами за порушення ПДР

Законодавство кожної з країн передбачає покарання за порушення правил дорожнього руху. Залежно від країни розмір штрафних санкцій відрізняється. Аналітики провели дослідження і назвали країни, в яких діють найвищі штрафи за порушення ПДР.

У законах Фінляндії не прописаний максимальний штраф за порушення ПДР. Поліція розраховує штрафи в залежності від суми річного доходу порушника. Наприклад, мінімальна сума за керування автомобілем в стані сп’яніння становить 4500 євро.

Жителі Канади також платять багато і часто. Причиною того, що в Канаді виписують багато штрафів на порушення ПДР є складна система дорожніх знаків. Також незвичним для водіїв інших країн може бути правило передбачає перевагу при повороті направо на червоне світло. По відношенню до водіїв застосовують покарання у вигляді штрафів від 200 до 1400 доларів, і різного роду санкції.

Дуже високі штрафи за порушення ПДР діють в Англії. У країні діє лівосторонній рух, тому деяким іноземцям відразу важко перебудуватися. Цікаво, але в Англії відсутня дорожня поліція. ДТП і випадками порушення ПДР займаються звичайні поліцейські або інспектори дорожнього руху. Водії в Англії намагаються строго слідувати правилам дорожнього руху, щоб не «заробити» штраф. Наприклад, перевищення швидкісного ліміту може обернутися штрафом в 3600 доларів.




Comments

    No results found.