Toyota показала фінальний тизер нової Tundra. Фото

Пікап третього покоління розсекретять в США через лічені години

Тізерна кампанія, присвячена Toyota Tundra третього покоління, добігає кінця. Про те, що прем'єра моделі відбудеться вже завтра, 19 вересня, виробник повідомляв і раніше, а тепер уточнив і час: все почнеться о четвертій ранку по Москві.

Також «Тойота» опублікувала фотографію пікапа в новому яскраво-помаранчевому кольорі кузова. Сам по собі екстер'єр секрету вже не представляє: перший знімок автомобіля у виконанні TRD Pro північноамериканський підрозділ бренду розповсюдило ще три місяці тому, але той екземпляр був білим.

До теперішнього часу відомо, що «Тундра», яка переживе повноцінну зміну поколінь вперше за півтора десятиліття, розділить з новим Toyota Land Cruiser платформу TNGA-F і, по всій видимості, 3,5-літровий бензиновий двигун V6, який на позашляховику розвиває 415 л.с. і 650 Нм. Судячи з попередніх тізера і шпигунським зйомок, пікап також отримає:

пружинну задню підвіску замість ресорної;

систему вибору режимів руху;

цифрову приладову панель;

новий інформаційно-розважальний комплекс з великим екраном і підтримкою Apple CarPlay;

бездротову зарядку для смартфона;

акустичну систему JBL з вбудованими в підстави передніх стійок динаміками;

панорамний дах.

Крім того, ходять чутки про гібридної модифікації пікапа. Всі подробиці дізнаємося вже через лічені години.

Нинішня Toyota Tundra представлена в США в шести варіантах виконання: SR, SR5, Limited, Platinum, 1794 Edition і TRD Pro. Ціни на модель починаються с 34 025 доларів.




Comments

    No results found.