Назвали шкідливі звички водіїв, які ламають автомобіль

Навіть досвідчені автомобілісти схильні до шкідливих звичок, які з часом гублять транспортний засіб.

«Танки грязи не боятся»

Автомобілям не варто їздити по бруду. Мити машину потрібно регулярно хоча б два рази на місяць, особливо взимку. Справа в тому, що будь-який бруд і дорожні реагенти на кузові прискорюють процес корозії.

На високих оборотах

Тривала їзда на високих оборотах негативно впливає на стан вузлів і агрегатів. Варто пам’ятати, що ремонт ДВЗ є однією з найдорожчих і складних в реалізації операцій.

Неправильний тиск

У керівництві з експлуатації зазначено найправильніше тиск в шинах, і цих цифр варто дотримуватися. Рекомендується регулярно перевіряти тиск в колесах, щоб воно відповідало оптимального значення.

Рука на важелі

Ця шкідлива звичка властива багатьом автомобілістам незалежно від стажу. Найбільше рука на важелі погано позначається на “механіці”, але і «автомат» страждає порядно.

Нога на педалі

Те ж саме стосується ноги на педалі зчеплення. Водій може і сам не помітити, як почне збільшувати тиск на педаль. Це призведе до прискореного зносу і поломки в самий невідповідний момент.

«Маслом каші не зіпсуєш»

Безумовно, масло треба регулярно міняти. Перевіряти його рівень варто щотижня і за необхідності доливати. Брак масла призведе до швидкої поломки агрегату.

Хочете купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо кращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит




Comments

    No results found.