Маєте податковий борг – ризикуєте не відпочити за кордоном

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі постійно проводить роботу, спрямовану на погашення податкового боргу платників податків.

До боржників застосовуються різні заходи, зокрема направлення податкових вимог, арешт коштів, рахунків, майна боржників з подальшим його стягненням та реалізацією органами державної виконавчої служби. До тих платників, які умисно ухиляються від сплати заборгованості, застосовується такий захід, як тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України.

Звертаємо увагу усіх платників податків, які планують проведення своєї відпустки за кордоном, несвоєчасні розрахунки з бюджетом можуть стати неприємним "сюрпризом" на шляху до омріяного місця відпочинку.

Тож Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на необхідності вчасної сплати податкових платежів та недопущенні виникнення податкового боргу. Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі




Comments

    No results found.