Керівники Запорізької облради зустрілись із колективами медичних закладів і установ

Запорізька обласна рада є власником і співвласником 29-ти об’єктів сфери охорони здоров'я. Це 18 комунальних некомерційних підприємств, 5 комунальних установ і 4 комунальних заклади.

В підпорядкуванні облради – 9,8 тисяч працівників охорони здоров'я. Аби напередодні Дня медичного працівника подякувати колективам медиків, які щодня рятують життя запоріжців, керівники Запорізької обласної ради відвідали низку лікарень і привітали лікарів, середній і молодший медичний персонал.

Голова Запорізької обласної ради Олена Жук зустрілась із працівниками КНП «Обласна інфекційна клінічна лікарня» Запорізької обласної ради.

-Лікарі працюють не за грамоти і не за похвалу. В лікарі йдуть за покликом серця. Бо лікарі – це ті, хто готові на особистий подвиг заради спасіння інших. І колектив обласної інфекційної лікарні довів це власним прикладом, коли прийняв на себе основний удар під час пандемії коронавірусної інфекції COVID-19, - зазначила Олена Жук.

Перший заступник голови Запорізької обласної ради Людмила Любім відвідала комунальні некомерційні підприємства «Обласний медичний центр серцево-судинних захворювань» та «Запорізький регіональний протипухлинний центр» Запорізької обласної ради.

Від депутатського корпусу та голови обласної ради Олени Жук вона висловила лікарям повагу за їхню роботу, за досвід і професіоналізм.

-Для хворого ви фактично Боги, віра й надія, підтримка та впевненість у перемозі в боротьбі з недугою. Навіть не уявляю, з якими викликами ви стикаєтеся щодня, та чудово розумію, що без якісного обладнання, без належного фінансування ваші зусилля були би менш успішними.  А тому, хочу вас запевнити, що обласна рада докладатиме зусиль, аби галузь охорони здоров’я розвивалася. Ми працюємо з міністерствами, залучаємо фінансування, відстоюємо ваші заробітні плати, а вам щиро бажаємо міцного здоров’я, злагоди у родинах і щасливих очей пацієнтів, - сказала Людмила Любім.

Заступник голови Запорізької обласної ради Геннадій Фукс із словами привітання та вдячності завітав до пологового будинку №4 в Запоріжжі.

-Добре, що напередодні свята у нас є можливість сказати щирі слова вдячності усім лікарям. Особливо приємно знаходитися у цей день разом з людьми, які першими зустрічають маленьких запоріжців, що народжуються у четвертому пологовому будинку. У вас справді надважлива місія. Вона заслуговує на повагу та гідне відношення, як з боку влади, так і з боку суспільства. Хочу побажати, перш за все, здоров’я вам та вашим пацієнтам, а також високого соціального статусу для професії, яку ви обрали, - наголосив Геннадій Фукс.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради




Comments

    No results found.