9 місяців ремонту: чи видно прогрес на вул. Бандери

"Еспресо.Захід" пропонує подивитися стрім-трансляцію з вул. Бандери, щоб на власні очі оцінити прогреси (чи його відсутність) в ремонті вулиці.

Найбільше змін видно на першій ділянці ремонту – від вул. Чупринки до вул. Антоновича. На ній замінений колектор і практично до кінця вже зроблене покриття проїжджої частини, мощення на ній бруківки та становлення рейок для трамваю. Однак ще не завершені роботи на паркувальних місцях, зупинках громадського транспорту, з мощення бордюрів. Велодоріжка теж ще не всюди проглядається, і лише біля Політехніки засипана щебенем та чекає асфальтобетонного покриття. Зовсім немає прогресу у питанні тротуарів, які ще й не починали робити. Також чимало з'їздів на бічні вулиці теж ще не завершені.

На другій ділянці, від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА, за три місяці ремонту спромоглися майже повністю замінити колектор і вже почали стелити дорожнє покриття та встановлювати колію для трамваю. За планами, за місяць часу її мали б відкрити, однак, можливо, це станеться вже восени. На третій ділянці робіт - від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича - наразі замінюють колектор. Тут роботи почали лише кілька тижнів тому.

Загалом виглядає на те, що половину запланованих робіт за 9 місяців таки змогли зробити "онурівці", які виступають тут підрядниками. Додамо, що загальна вартість ремонту вул. Бандери протяжністю трохи більше кілометра становить 209,5 млн грн.

Фото - Еспресо




Comments

    No results found.