98-ма річниця створення служби: на Полтавщині дільничних офіцерів поліції

18 червня, 25 чинних офіцерів та ветерани служби отримали нагороди та почесні грамоти МВС, Національної поліції, Головного управління поліції Полтавщини, а також грамоти та подяки від регіональних органів влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Полтавській області.

Ще понад 30 дільничних поліцейських, за сприяння Первинної профспілкової організації Всеукраїнської Профспілки НПУ, отримали грошову винагороду.

З вагомою подією дільничних офіцерів привітав Іван Вигівський, очільник поліції Полтавщини. Він зазначив, що на даний час в населених пунктах області в режимі "24/7" надають послуги громадянам понад 280 офіцерів.

"Професія дільничного завжди була і є однією з найбільш відповідальних, оскільки покладені на неї функції й завдання пов’язані із захистом інтересів суспільства. На тлі технічного прогресу, який форсованими темпами впроваджується в поліцейську діяльність, пріоритети залишаються незмінними – служити та захищати життя і здоров’я, права та інтереси людей", - йдеться у повідомленні.

Іван Вигівський наголосив, що за останні 10 років суттєво покращився рівень матеріально-технічної бази.

І, відповідно, якісно змінився підхід до роботи.

«Ми постійно оновлюємо автопарк і  технічне оснащення служб і підрозділів. Це і GPS-навігація, боді-камери, планшети, оргтехніка та інше. Спільно з місцевими громадами ми створюємо належний безпековий простір в населених пунктах, реалізуючи нові проєкти, такі як: "Безпечне місто", "Безпечний район", "Безпечно село", – повідомив Іван Вигівський.

Полковник поліції подякував всім дільничним, які в різні часи добросовісно виконували свою роботу, за професіоналізм, витримку, силу духу та готовність прийти на допомогу людям. Головний поліцейський області побажав колегам непохитної віри в себе, міцного здоров’я, сили й натхнення для саморозвитку та якісного виконання покладених на поліцію обов’язків.

"Хай ваша самовіддана праця здобуде належну оцінку, повагу і вдячність людей!" -  насамкінець наголосив очільник обласного Главку, Іван Вигівський.




Comments

    No results found.