На засіданні ради з впровадження послуг раннього втручання обговорені найважливіші проблеми реалізації пілотного проєкту

16 червня 2020 року відбулося засідання регіональної консультативної ради з реалізації у Луганській області в 2019-2021 роках пілотного проєкту «Створення системи надання послуг раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя». Засідання провела голова ради – заступник голови облдержадміністрації Катерини Безгинської.

Під час заходу обговорено Концепцію створення та розвитку системи раннього втручання, затверджену розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 517-р та питання виконання плану заходів щодо її реалізації.

Розглянули також питання реалізації послуги «раннє втручання» в області у поточному році та надання реабілітаційних послуг в системі охорони здоров’я.

Крім того, одним з питань було нововведення у забезпеченні технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю.

За результатами проведеного засідання надані відповідні протокольні доручення, виконання яких буде на контролі Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

В засіданні взяли участь заступники голів міських рад, керівники реабілітаційних установ, в яких впроваджується послуга, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та громадських організацій, що опікуються проблемами дітей з інвалідністю.Луганська обласна військово-цивільна адміністрація




Comments

    No results found.