Презентували дизайн майбутнього Молодіжного простору Здолбунівської громади

Разом з програмоюМріємо та діємоза підтримки

протягом останнього місяця молодь Здолбунівської громади створювала дизайн та самі продумували наповненнямолодіжного просторутаким чином, щоб він відповідав потребам та запитам їхнім запитам.

Це унікальна можливість кожного, хто відгукнувся, долучитися до процесу планування і висловити свої думки та побажання.

В результаті, було проведено 4 дизайн-сесії, під час яких учасники та учасниці

планували простір, що відповідає потребам різних груп молоді;

визначали вплив фізичного простору на здатність навчатись та сприймати інформацію;

визначали фундаментальні елементи організації освітнього простору та як зробити простір інклюзивним та доступним для різних груп молоді.

Дизайн-сесії були проведені онлайн та включалии:

сесію з дослідження цільової аудиторії за методологією IREX,

сесії з організації дизайну просторів (зонування, інклюзивність, функціональність, колористика, стилістика та інше),

домашнє завдання з прототипування простору з використанням дизайн-коробок IREX,

візуалізація командою дизайнерів напрацювань команди та фінальна презентація ідеї.

Фінальну презентацію провели представник Здолбунівскої міської ради та ініціативної групиМарія Орловата керівник Здолбунівської бібліотеки для дітей та юнацтваМикола Мокрик.

Для інфо:

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Програма “Мріємо та діємо” - 5-річна програма,спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід - не для молоді, а разом з молоддю - програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв'язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. Мріємо та діємо залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Здолбунівська Громада




Comments

    No results found.