За січень-квітень підприємствами легкої промисловості на Закарпатті реалізовано продукції на 485,4 млн грн

За обсягами виробництва вагомими підприємствами галузі є товариства з обмеженою відповідальністю "Перечинська швейна фабрика", "Мукачівська швейна фабрика", "Новітекс", "Мільтекс-Україна", "Сандерс-Виноградів ГМБХ", ПАТ "Ужгородська швейна фабрика", ПАТ "Мукачівська трикотажна фабрика "Мрія", ВТШП "Копанські джерела", ПАТ "Гроно-Текс".

За 2020р. на підприємствах легкої промисловості середньооблікова кількість штатних працівників склала 6,3 тис. осіб, що на 9,6% менше, ніж у 2019р. Їх частка у загальній кількості зайнятих у промисловості становила 18,3%.

У 2020р. індекс обсягу виробництва промислової продукції на підприємствах з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, порівняно з 2019р., склав 94,9%. Великими, середніми та вагомими за обсягами малими підприємствами легкої промисловості протягом минулого року реалізовано продукції на 1264,5 млн.грн, що становить 5,2% загальнообласного промислового обсягу.

У текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів за січень-квітень 2021р. випуск продукції зріс на 10,1%, зокрема, у текстильному виробництві - 38,4%, виробництві шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів - на 38,3%. Водночас на 4,3% скорочено обсяг випуску продукції у виробництві одягу.

Впродовж січня-квітня п.р. підприємствами легкої промисловості реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 485,4 млн.грн.




Comments

    No results found.