Обрано ще трьох керівників шкіл у Чернігові

Відбулася друга черга захистів перспективних планів у конкурсі на заміщення вакантних посад директорів чернігівських шкіл. У середу, 16 червня, комісія визначалася з майбутніми директорами НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – інформаційно-технологічний ліцей №16» і загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №18 та №34.

За результатами конкурсу на посаду керівника ЗОШ №34 було переобрано нинішнього директора цієї школи Носача Олександра Борисовича, у ЗОШ №18 директором було обрано Хоменко Ірину Миколаївну, а школу-ліцей №16 тепер очолить Докіна Наталія Юріївна.

Конкурси серед претендентів на посади керівників семи закладів загальної середньої освіти проходять у Чернігівській міській раді цього  тижня. Обирають директорів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №5, №14, №18, №34, загальноосвітньої школи І ступеня №36 і комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – інформаційно-технологічний ліцей №16» і «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради.

Після вивчення конкурсною комісією поданих претендентами документів, мотиваційних листів і перспективних планів розвитку навчального закладу до участі в конкурсному відборі на посади керівників цих закладів допущено 14 кандидатів.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv




Comments

    No results found.