У Вінниці проведуть фестиваль польової кухні пам’яті Тараса Сича

Фестиваль організовують вінницький Палац мистецтв та Благодійний фонд «Подільська громада» У програмі: справжня солдатська кухня, страви приготовлені на живому вогні, смаколики від зіркових гостей, та концертна програма. До участі запрошують торговельні мережі, заклади харчування, навчальні заклади, громадські організації й всіх небайдужих. Кошти, зібрані з продажу страв польової кухні, передадуть для потреб українських захисників, лікування поранених та реабілітації ветеранів.

Початок – о 14.00.

Організатори фестивалю зацікавлені якомога більше зібрати коштів, щоб допомогти бійцям зони ООС, на лікування поранених, реабілітації ветеранів, – наголошує  представник благодійного фонду "Подільська громада" Андрій Дручинський.

Ще будемо узгоджувати з військовими. Думали і про медичні рюкзаки, і про системи відеоспостереження. Будемо визначатися, коли зберемо кошти. Ці рюкзаки допомагали рятувати життя, тому це важливо. Розуміємо, що потрібні й "додаткові очі", тобто системи відеонагляду. Для того, аби не допустити ситуації, коли вже треба лікувати. Військовим треба розуміти дії ворога і ці системи в тому допомагають. 




Comments

    No results found.