Навальний перебуває в реанімації в Омську без свідомості, підключений до апарату ШВЛ

МОЗ Омської області підтверджує госпіталізацію опозиціонера Олексія Навального після того, як рейс з Томська, яким він летів до Москви, вимушено сів в Омську.

"Сьогодні в аеропорту Омськ-Центральний здійснив екстрену посадку літак авіакомпанії S7, на борту якого перебуває відомий блогер Олексій Навальний. Машиною швидкої допомоги його доставили в одну з лікарень міста. Наразі Олексій Навальний знаходиться в реанімації, де йому проводять всі необхідні обстеження", - повідомили агентству "Інтерфакс" в обласному МОЗ.

Навальний, якого було госпіталізовано в Омську з отруєнням, без свідомості, його підключили до апарату ШВЛ, повідомила в соцмережах його прес-секретар Кіра Ярмиш.

"Олексій як і раніше без свідомості, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. У лікарню на нашу вимогу викликали поліцію", - написала вона.

Раніше Ярмиш повідомила, що Навальному стало погано під час польоту. Літак здійснив вимушену посадку в аеропорту Омська. Опозиціонер був госпіталізований. За її даними, опозиціонер нічого не їв з ранку, а тільки пив чай, який купив в аеропорту Томська.

Вона також припустила, що Навального могли отруїти.




Comments

    No results found.