Жорстоке вбивство дитини в Харкові: В поліції спростували інформацію про домагання дядька

Про це Depo.Харків повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, коментуючи інформацію, яку поширили в соцмережах, що нібито дядько загиблої дівчинки має алкогольну залежність, бив дитину та її матір, домагався до неповнолітньої.

"При перевірці за Інформаційним порталом поліції встановлено, що будь-які виклики або звернення від підозрюваної або її брата до поліції не надходили. Об'єктивних даних вважати, що щодо дівчинки мали місце інтимні домагання, слідство на даний час не має. Але ця інформація буде обов'язково перевірятися. Слідством буде проведене всебічне розслідування, направлене на встановлення мотивів та всіх обставин злочину", - зазначили в поліції.

Як повідомляв Depo.Харків, вранці 30 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полтавський Шлях знаходиться оголена жінка. Поліцейські виявили громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини. Близько 8:25 до поліції надійшла інформація про звернення 40-річного мешканця села Подвірки. Він повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку чоловік мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.




Comments

    No results found.