«Становлення» Мішель Обами стане документальним фільмом

Компанія Netflix зніме документальний фільм про життя колишньої першої леді США Мішель Обами «Становлення». Про це повідомляє сама Обама у своєму Twitter.

Режисеркою фільму виступить Надія Халгрен. За словами авторів, фільм стане інтимний погляд на життя колишньої першої леді Мішель Обами під час глибоких змін не лише для неї особисто, але і для країни, якій вона та її чоловік служили протягом восьми років у Білому домі. Фільм пропонує рідкісний і прискіпливий погляд на її життя, а також проведе глядачів за лаштунки туру Обами через 34 міста США, коли вона презентувала однойменну біографічну книжку. Документальна стрічка стане доступною 6-го травня.

I’m excited to share that on May 6, @Netflix will release BECOMING, a documentary directed by Nadia Hallgren that shares the stories of the amazing people I met after the release of my memoir. During this difficult time, I hope you’ll find some inspiration and joy in this film. pic.twitter.com/fqsIbhXYeL

— Michelle Obama (@MichelleObama) April 27, 2020

«Ті місяці, які я проводив у подорожах – зустрічаючись та спілкуючись з людьми у містах по всьому світу, – навіяли думку про те, що наша спільність глибока і справжня, і ми не можемо це втратити. У великих і малих спільнотах, серед молодих і старих, неповторних і об’єднаних, ми ділилися історіями, наповнивши простір своїми радощами, турботами та мріями. Коли ми говорили про ідею «Становлення», багато хто наважилися висловити свої сподівання вголос», – говорить Мішель Обама.

Свою книжку Обама поділила на три частини: «Стати собою», «Стати нами» та «Стати чимось більшим».

Перші два розділи є глибоким, навіть соціологічним дослідженням Чикаго, його мешканців та установ, питань громадської освіти, раси, класовості. Це нагадує нам, що Обама навчалась за спеціальностями соціологія та Афро-американські вчення в університеті Прінстона.

В другому розділі «Стати нами» детально описується її роман з Бараком Обамою, створення сім’ї з ним і пошуки роботи, яка б їй подобалась.

Третій розділ «Стаючи чимось більшим» стосується її життя в центрі політичної уваги, її оцінку досягнень та досвіду в якості першої леді і того, як це постійно перебувати в центрі уваги, зазначає видання.

У 2018-му «Becoming» стала найпопулярнішою книжкою лише за перші 15 днів від старту продажів та очолювала список бестселерів «Нью-Йорк Таймс» більш ніж 18 тижнів поспіль, а кількість проданих копій наблизилася до позначки в 10 мільйонів.

У перший же день виходу, книжка Мішель Обами продалася накладом понад 725 000 примірників у всіх форматах в США та Канаді.




Comments

    No results found.