Шахтарі “ЛНР” на Донбасі влаштували бунт через невиплату зарплат (Відео)

На шахті “Ніканор-Нова” у місті Зоринську 38 шахтарів залишаються у забої, вимагаючи від “уряду” самопроголошеної “республіки” виплатити їм заборговані зарплати. Тим часом їхні родини біля шахти намагаються привернути увагу громадськості.

У четвер, 30 квітня, у соцмережах поширилося відео, на якому дружини працівників шахти, що на території так званої “ЛНР”, вимагають, аби їхнім чоловіками виплатили борги по зарплаті. Про це повідомив користувач Facebook Серж Сергев.

За його словами, в Зоринську на окупованій території Луганської області шахтарі шахти “Ніканор-Нової” підняли бунт. 38 людей не піднімаються із забою, вимагаючи виплатити їм зароблені гроші і зберегти шахту.

Як зрозуміло з відео, в “ЛНР” вирішили закрити шахту. Родини шахтарів протестують, тому що від неї залежить усе місто. За словами однієї протестувальниці, “це зрада”.

Раніше ASPI news повідомляло, що на Одещині випав з вікна 13-го поверху депутат Фонтанської сільської ради. Не виключають можливості самогубства та вбивства.

Також  ASPI news інформувало, що народний депутат Потураєв заявив: влада відреагує на “плівки Єрмака” лише після завершення розслідування. Також стало відомо, що колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка сумнівається, що замовники вбивства Катерини Гандзюк отримають справедливий вирок і сядуть у в’язницю.




Comments

    No results found.