В Apple розповіли, що працюють над новими пристроями

Глава американської компанії Apple Тім Кук після офіційної публікації фінансової звітності бренду вирішив відповісти на найбільш актуальні питання від інвесторів.

Наприклад, його попросили розповісти про те, як корпорація працює над новими пристроями в умовах нинішньої пандемії коронавирусной інфекції. Як виявилося, робота не припинялася.

За словами Кука, компанія не переривала розробку нових гаджетів, а її співробітники просто звикають до роботи у віддаленому режимі.

«Ми продовжуємо роботу. Наприклад, незважаючи на все, що відбувається нам все ж вдалося випустити і відправити в продаж кілька важливих гаджетів, в тому числі новий смартфон і ноутбук. Бізнес триває, а його життєвою силою є нові продукти » , – заявив він. При цьому глава компанії підкреслив, що всі співробітники Apple відтепер працюють з дому. Більш того, в окремих видах діяльності люди в таких умовах стали ще більш продуктивними, в інших це проявляється менше.

«Все це змішується, в безпосередній залежності від особливостей поставлених завдань» , – підкреслив Тім Кук.

Він також зазначив, що результати роботи можна оцінити по випуску нових продуктів в першому кварталі 2020 року, які були розроблені, створені, представлені і доведені до ринку, незважаючи на ситуацію, що глобальну обстановку. Крім того, за словами Кука, після закінчення епідемії, в Apple планують переглянути ряд звичних для себе робочих процесів.




Comments

    No results found.