У Чернівцях піп із підозрою на вірус відправив на карантин ціле видання

У Чернівцях хворий на коронавірус архімандрит УПЦ Московського патріархату увірвався до редакції видання "Молодий буковинець" та навмисно обкашляв присутніх там журналістів. Про це повідомили у самому виданні.

Як зазначається, видання розмістило на своїх сторінках розмістило ексклюзивний матеріал "Релігійної правди", в якому з посиланням на поінформовані джерела йшлося про те, що  керівник Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ МП митрополит Мелетій захворів на пневмонію, а серед священнослужителів, серед яких секретар єпархії, багато хворих на коронавірус.

Журналісти видання звернулися до єпархії з проханням про коментарі, однак відповідь не надійшла.

Замість цього архімандрит Микита особисто прийшов до редакції, де демонстративно обкашляв усіх присутніх, поводився агресивно та знімав свої дії на відео.

Після цього до СБУ надійшла заява від Чернівецько-Буковинської Консисторії УПЦ МП, у якій вимагається зачинити газету на повний карантин. Він додав, що «дізнався, що захворів на COVID-19», та просить перевірити всіх у редакції.

Нагадаємо, російські попи після враження коронавірусом Києво-Печерської лаври стала вимагати допомоги в української влади

Як повідомляв портал Знай.ua, в УПЦ Московського патріархату вирішили не прислухатися до закликів влади і відкрити на Великдень церкви

Також Знай.ua писав, у священника УПЦ МП виявили коронавірус.




Comments

    No results found.