Volkswagen випробовує перший заряджений електрокроссовер, BMW X6 на мінімалці

Про те, що в електричному ID-сімействі Volkswagen з'являться “заряджені” моделі з шильдиком GTX стало відомо в кінці 2019 року. Нарешті фото автомобілів з'явилися в мережі. Сумнівів немає - це топова версія, судячи по дизайну і спойлера.

Інформації про силовій установці Volkswagen ID.4 GTX на даний момент немає. Імовірно, кросовер оснастять двома електромоторами, сукупною потужністю трохи більше 300 л. с. і повним приводом (його наявність символізує літера “Х” в абревіатурі GTX). На жаль, про новинку більше немає ніяких даних. Зазначимо, що прем'єра звичайного ID.4 відбудеться в 2020 році, то чекати топову модифікацію доведеться вже в 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.




Comments

    No results found.